o bé

Projecte d'il·luminació de suport d'un local social basat en leds RGB (RVB) controlats mitjançat la plataforma de computació fisica lliure Arduino.

leds, leds, leds

Amb propòsit d'escollir els millors per el projecte, em disposo a fer un estudi de els leds rvb de potència que hi ha al mercat, provar-ne alguns i decidir-ne els millors per a usar.
El critèri d'elecció és mourà entre els eixos preu i il·lumincació (o llum que es percep que fa cada un Lumen(s)), essent aquestos més important que altres com podrien ser les característiques físiques i elèctriques o el lloc de compra.

Començaré per proximitat.
A Barcelona hi ha un parell de tendes especialitzades on en venen, una és diotronic i tenen aquests 2 models
http://diotronic.com/ledrgb3w.html
Referencia: L-HP3RGB €:12
i
http://diotronic.com/l-hp3rgb.html
Referencia: LEDRGB3W €: 17

i ona radio, on tenen
http://www.ondaradio.es/esp/detalle.aspx?id=66298
però crec que realment no serveixen per que son rgby (+groc) i no m'interessa perquè canvia els paràmetres bàsics del projecte.

Leds amb enviaments (inter)nacionals

a la tenda electrònica d'electrònica bricogeek de galiza
http://www.bricogeek.com/shop/61-led-luxeon-rgb-3w-con-base-de-aluminio.html
tenen aquest a un preu similar

els alemanys dotlight.de disposen de
http://www.dotlight.de/products/en/RGB-Area/LED-RGB-High-Power/XPower-HighPower-RGB-LED-Kingbright.html
i
http://www.dotlight.de/products/en/RGB-Area/LED-RGB-High-Power/Seoul-Z-LED-P5-II-RGB-Emitter-on-PCB-typ-150-lumen.html

que clarament estan a millor preu, 13,95 c/u + despeses d'enviament.

i els de LED1.de tenen aquests
http://www.led1.de/shop/index.php?cName=led-rainbow-rgb-prolight-power-rgb-leds

tots ells interessants perquè tenen característiques similars als més interessants trobats fins ara, però a millor preu i amb despeses d'enviament des d'alemania gratuïtes.

Per seguir endavant, m'he de deixar temptar per l'ebay i les seves tendes directes de fabricants asiàtics. Segueixo productes com els següents:

http://cgi.ebay.com/1x-NEW-3-Watt-RGB-High-Power-LED-Light-Free-Shipping_W0QQitemZ270536995473QQcmdZViewItemQQptZUS_Flashlights?hash=item3efd42f291

http://cgi.ebay.com/3-WATT-HIGH-POWER-RGB-FULL-COLOR-LED-LAMP-LIGHT-2PCS_W0QQitemZ360237348038QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53dfd1b4c6


http://cgi.ebay.com/RGB-Full-Colors-LED-Lamp-Light-Star-High-Power-3-Watt_W0QQitemZ200443526601QQcmdZViewItemQQptZAU_B_I_Electrical_Test_Equipment?hash=item2eab5d7dc9


http://cgi.ebay.com/1W-High-Power-RGB-Led-6-Pins-2pcs_W0QQitemZ260555240275QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3caa4d7353


i els seus super packs descompte, però crec que primer adquiriré mostres dels que em semblin millors, perquè no m'acabo de fiar de les especificacions que diuen. Per experiència pròpia, i col·lectiva pel que he llegit.

i veurem que tal.


v:0.7